Първоначално публикувано от mirchozo
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво не харесвам в 156-цата?
Collapse
X
-
За дебели хора не знам как е , но 156 е ниска за високи хора, аз съм 192 см и ако наглася седалката така че да ми е най-удобно главата ми се опира в тавана, а волана ми идва нисък, странното е, че във форд фиеста например, се побирам идеално.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеВолга "Газ 3111" ли имаш предвид?
сори...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщениенякой спомена ли за спортвагона, че мн му кофти видимостта на заден ход.
задния прозорец малък+дебелата задна колонка+задните облегалки за главата.......
абе, трябва да си тираджия и да джиткаш само по огледала!!
п.п.
не се оплаквам, само споделямЦентралното огледало за задно виждане го използвам само от време на време да хвърлям по едно око кой кара след мен.
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Споко, и на седана се маневрира главно на огледала.
Мен ако изобщо нещо не ме кефи в колата, тва е, че люкът не се затваря, когато колата не е на контакт и съответно всеки път гася, виждам, че е отворен, пак ключа на контакт и така. Можеха да го направят като прозорците, да има ток известно време и след като извадиш ключа.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеМожеха да го направят като прозорците, да има ток известно време и след като извадиш ключа.
Че, на твоята след като си изключил контакта, имаш ток на стъклата ли?sigpic Alfasud/156 1.8ex
156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6
Comment
-
Мда, и на мен ми стана интересно, не съм проверявал, но мисла че няма......гледам че е 02 модел, можда са са го променили....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМда, и на мен ми стана интересно, не съм проверявал, но мисла че няма......гледам че е 02 модел, можда са са го променили.....Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМда, и на мен ми стана интересно, не съм проверявал, но мисла че няма......гледам че е 02 модел, можда са са го променили.....Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Има ток докато си отвориш вратата, след това спира, a като време не знам.Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 15:04.
Comment
-
На мен ми прилича повече на повреда от колкото едва ли не екстра :Д (ако е само на стъклата и то само на предните 2) ... фалол ме ат хоум има ли в този ред на мисли? Ако има ток 30 секунди би следвало да има и тази опция (екстра)
Иначе в 156 .... видимостта назад при седана не е по-различна от другите коли ... карал съм вектра ... S класа и омега като коли с по продължително внимание над тяхсамо еС-ката ме кефи
големо , вози много добре, и набере ли се нема спиране
а алфата си е гъзарийка ... заоблена оформена.. наема се долу горе добре за кола без тунинг .. изчистена .. Абе хубава кола си е за парите си ..
156,2.0,2000
Comment
Comment